top of page
Hester EF-5803 b.jpg

Stijl Coaching

Ontdek de diepgaande voordelen van het persoonlijke kledingstijl coaching gespreken.

 

 Deze sessies bieden een unieke reis naar zelfontdekking en zelfexpressie en ontplooiing doormiddel van coach bespreken en stijlanalyses. 

Tijdens onze spiegelsessies leer je alles over kleur, figuurvorm en de magie van accentueren en camoufleren.

 

Maar mijn coaching gaat verder dan alleen uiterlijke aspecten. We verkennen de verborgen dynamieken van je familie die je stijl beïnvloeden, en onthullen hoe je stijlkeuzes een diepe verbinding creëren tussen je innerlijke wereld en uiterlijke expressie.

 

Met helderheid en inzicht in jezelf, bouw je zelfvertrouwen op in je unieke stijl en ontdek je de kracht van innerlijke en uiterlijke expressie in je dagelijks leven.

Klaar om de reis naar zelfontdekking en zelfvertrouwen te beginnen? Laten we samen aan de slag gaan!

Wie ben ik?

Een diepgaand persoonlijk analysegesprek, waar we samen op ontdekking gaan naar jouw unieke verhaal. Van kledingkast tot uiterlijke expressie, verkennen we de nuances van jouw stijl en onthullen de verbinding tussen innerlijk en uiterlijk. Ontdek hoe zelfinzicht en zelfvertrouwen hand in hand gaan met jouw stijl.

Systemische Empowerment

Welkom bij Systemische Empowerment! Hier gaan we doormiddel van een familie opstelling een transformerende reis om diepgewortelde overtuigingen te verkennen, patronen te doorbreken en innerlijke kracht te ontketenen. Ontdek doormiddel van een opstelling de mogelijkheden om vol vertrouwen en moedig je eigen pad te bewandelen. Sta sterk, in verbinding met jezelf en je omgeving.

Spreken & Workshops

Nodig mij uit als spreker en workshop facilitator om diepgaande inzichten te delen over duurzaamheid in de mode-industrie en het transformeren van je kledingkast. Of motiveer en inspireer je medewerkers, collega's of vrienden met workshops over van meer naar minder en het vergroten van zelfinzicht, het transformeren van zelfbeeld en persoonlijke groei. Betreed samen met mij een pad van empowerment en ontdek de positieve transformatie die dit teweegbrengt.

Spiegelbeeld Sessie

Welkom bij de Zelfexpressie Sessie!

Samen onderzoeken we hoe jij je verhoud tot de ander in welke context ook. We gaan dieper in op zowel je innerlijke als uiterlijke wereld. Ontdek de kracht van je eigen innerlijke houding terwijl we samen jouw overtuigingen belemmeringen verkennen en gaan opruimen.

Ik laat je zien hoe je je ware zelf laat stralen, zowel van binnen als naar buiten. Ontketen de moedige en authentieke versie van jezelf!

Stijl & Zelfexpressie NLP Training 

Duik in de Stijl en Zelfexpressie NLP-training en ontdek de kracht van neuro-linguïstisch programmeren voor een authentieke en zelfbewuste stijl. Leer hoe je met woorden en gedachten je uiterlijke expressie kunt versterken, waardoor je zelfvertrouwen toeneemt en je persoonlijke stijl tot volle bloei komt. Laat je innerlijke kracht spreken en straal met elke stap.

 

bottom of page