top of page
10©FvdS_Hester_72dpi_18 november 2022.jpg

Workshop:
In 6 stappen naar een opgeruimde kledingkast!

Tijdens mijn workshop leer je in zes eenvoudige stappen hoe je een capsule garderobe kunt samenstellen die niet alleen keuzestress minimaliseert en efficiënter kleden mogelijk maakt, maar ook bijdraagt aan het besparen van geld en het verminderen van je ecologische voetafdruk. Samen zullen we overbodige items minimaliseren en leren hoe je met mixen en matchen eindeloze outfits kunt creëren.

Ben jij er klaar voor om de eerste stap te zetten naar de beste versie van jezelf? Laten we samen aan de slag gaan en jouw garderobe transformeren naar een bron van inspiratie en zelfexpressie!

Deze Workshop is te boeken vanaf 6 personen 

Investering: € 24,95 pp incl btw

Tijdsduur: 60 minuten (online)

 

 

 

 

Op locatie is ook mogelijk dan vanaf 8 personen

Investering: € 34,95 pp incl btw

Tijdsduur: 2 uur

Let op: dit bedrag is excl. koffie, thee of iets lekkers of ander bijkomende kosten.

Houd rekening met reiskosten vergoeding van € 0,30 per km vanuit Joure

 

Neem voor de Workshop op Locatie contact met mij op voor meer informatie.

Dit is het perfecte moment om te gaan ervaren dat alles er al die tijd al was.
Je hoeft het alleen nog maar te gaan zien!

19©FvdS_Hester_72dpi_18 november 2022.jpg

Hoe werk het?

  1. Inventariseer je kast: Neem de tijd om een overzicht te maken van al je kledingstukken, van tops tot bottoms, en van jurken tot jassen.

  2. Categoriseer per seizoen: Verdeel je kledingstukken in collecties voor de voorjaar/zomer en de najaar/winter.

  3. Personaliseer je selectie: Identificeer je favorieten door de kledingstukken te markeren waarin je je het meest comfortabel en zelfverzekerd voelt. Wat vertelt dit over jou persoonlijkheid wat vind jij belangrijk en welke waarden en overtuigen heb jij over je verschijning.

  4. Analyseer je keuzes: Neem een kritische blik op je minst favoriete items en onderzoek waarom ze niet goed voelen of vaak ongedragen blijven. Is de vorm, kleur, textuur  passend bij jou persoonlijkheid en context waarin je ze wilt dragen.

  5. Combineer en mix: Leer de kunst van het combineren door nieuwe en spannende outfits te creëren met de items die je al hebt, en ontdek welke kleuren, stijlen en accessoires het beste bij elkaar passen.

  6. Evalueer je garderobe: Minimaliseer en organiseer door afscheid te nemen van kledingstukken die niet langer bij je passen, en evalueer regelmatig je garderobe om ervoor te zorgen dat deze altijd in lijn is met je stijl en behoeften.

Wat zeggen anderen:

DeVeranderij_20232[2].jpg

Mathilda

Hester ontrafelt op een heldere manier waarom bepaalde kleding niet bij me past. Ze analyseert mijn figuur nauwkeurig, stelt vragen over mijn familiepostuur en opent een nieuw perspectief. De vraag over mijn familie doet me anders naar mijn lichaam kijken en helpt me het te omarmen. De waardevolle tips van Hester laten mijn figuur beter uitkomen, waardoor ik met meer zelfvertrouwen in de spiegel kijk.

Investeer in jezelf, ontdek jouw stralende stijl, en laat de wereld zien wie je werkelijk bent!

bottom of page