top of page
1©FvdS_Hester_72dpi_18 november 2022.jpg

Capsule Garderobe

Terug naar de Essentie

Wist je dat we gemiddeld 173 kledingstukken in onze kast hebben, maar slechts 30% daarvan echt dragen? Elk jaar schaffen we gemiddeld 45 nieuwe kledingstukken aan, waarvan er 40 uiteindelijk worden weggegooid. En wist je dat de productie van slechts één jeans maar liefst 7000 liter water kost?

Na bijna 35 jaar ervaring in de mode, waarvan jarenlang mijn eigen winkel, besef ik dat het anders moet. Het is tijd om terug te keren naar de basis, om te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je wilt uitstralen.

Een Capsule Garderobe met 33 zorgvuldig gekozen kledingstukken is dé oplossing. Laten we samen jouw garderobe terugbrengen naar de essentie en een stijl creëren die werkelijk bij jou past. Het is niet alleen een modekeuze, maar ook een bewuste stap naar duurzaamheid en zelfexpressie.

Hoe werkt het?

Ontdek de Magie van een Capsule Garderobe!

Duur: Een dag (6 uur).

Locatie: In mijn studio in Joure of bij jou thuis!

Benodigdheden: Breng ongeveer 40 van je favoriete kledingstukken mee, inclusief 10 waar je vragen over hebt en juist ook enkele die je wel ooit heb gekocht in een opwelling maar niet durft te dragen of niet weet hoe je die moet combineren.

Houd er rekening mee dat je van te voren huiswerk krijgt, een vragenlijst, foto's maken van stijlen die je mooi vind van je Pinterest bord. En voorwerk om je kledingkast op te ruimen.

Wat houdt het in?

In deze unieke sessie duiken we in de betoverende wereld van een Capsule Garderobe:

 1. Persoonlijke Zelf: We onderzoeken jouw identiteit en stemmen af welke stijl bij jou persoonlijkheid past.

 2. Sorteren: We maken een selectie van je favoriete kledingstukken en de materialen die je juist aantrekken, en die passen bij wat jij belangrijk vind en wilt uitstallen met je outfits.  Tevens kijken we naar de stukken die je vermijdt of niet durft te dragen. Dit geeft inzicht in jouw stijl voorkeuren en persoonlijke smaak.

 3. Spiegelsessie: we onderzoek naar je figuurvorm, kleurbeeld, in wat voor pasvormen kom jij het best tot je recht. Ik leer je de kunst van het accenturen en camoufleren. Je leert wat stoppunten zijn, en leert alles over kragen, mouw inzetten, lengte van bottoms en tops wat jou het meest flatteert en tot zijn recht doet komen.

 4. Combinatiekunst: tot slot leer ik hoe je met de geselecteerde items talloze stijlvolle combinaties kunt creëren, waardoor je efficiënter met je garderobe omgaat.

 5. Moodboard: We creëeren een persoonlijk moodboard en maken foto's van alle gecombineerde outfits als inspiratie voor de komende weken, gebaseerd op je stijladvies zodat je elke dag weet wat je aan wilt trekken in welke combinatie.

Investering: € 699,90 incl. btw. (voor reiskosten reken ik € 0,25 incl btw per km vanaf Joure.

Aanvullende Optie: Zakelijke Capsule Garderobe. Richt het gesprek op je zakelijke uitstraling om je te helpen beter tot je recht te komen op het werk.

Deze persoonlijke Capsule Garderobe is niet alleen een stijlvolle reis, maar ook een kans om duurzamer, efficiënter, en vol vertrouwen door zowel je persoonlijke als zakelijke leven te stappen.

 

Ontdek de vrijheid van minder, met meer impact!

7©FvdS_Hester_72dpi_18 november 2022_edited.jpg

Wat zeggen anderen:

DeVeranderij_20232[2].jpg

Mathilda

Hester ontrafelt op een heldere manier waarom bepaalde kleding niet bij me past. Ze analyseert mijn figuur nauwkeurig, stelt vragen over mijn familiepostuur en opent een nieuw perspectief. De vraag over mijn familie doet me anders naar mijn lichaam kijken en helpt me het te omarmen. De waardevolle tips van Hester laten mijn figuur beter uitkomen, waardoor ik met meer zelfvertrouwen in de spiegel kijk.

Wat levert het je op?

 1. Minder Keuzestress: Een beperkt aantal zorgvuldig gekozen kledingstukken maakt het gemakkelijker om dagelijks beslissingen te nemen over wat te dragen.

 2. Efficiënter Kleden: Met een capsulegarderobe kun je outfits gemakkelijker samenstellen omdat alle kledingstukken goed bij elkaar passen.

 3. Geld Besparen: Doordat je bewust kiest voor kwaliteit en tijdloze stukken, voorkom je impulsieve aankopen en bespaar je geld op de lange termijn.

 4. Duurzaamheid: Minder kleding kopen betekent minder productie, minder verspilling en een kleinere ecologische voetafdruk.

 5. Beter Zelfinzicht: Door te identificeren wat je echt graag draagt en wat je vermijdt, krijg je inzicht in je eigen stijl voorkeuren en persoonlijke smaak.

 6. Meer Ruimte: Een opgeruimde kast met minder kledingstukken zorgt voor meer overzicht en rust.

 7. Tijdbesparing: Het verminderen van keuzes en het efficiënter samenstellen van outfits bespaart tijd bij het voorbereiden van je kleding.

 8. Stijlbewustzijn: Je wordt je bewuster van je eigen stijl en hoe je deze kunt uitdrukken met een beperkte garderobe.

Een capsule garderobe kan dus niet alleen je dagelijkse kledingkeuzes vereenvoudigen, maar ook bijdragen aan een duurzamere en meer doordachte benadering van mode.

bottom of page